​Нова колекція Atlantis Collection 2021 та партнерство з Polylana®

Натхненна концепцією повільної моди, колекція Atlantis Collection 2021 поєднує в собі основний дизайн з останніми новинками в галузі екологічно чистих тканин. Ідея, яка підштовхнула їх до створення цієї колекції, залежить від концепції Slow Fashion. Slow Fashion можна визначити як підхід до моди, при якому переглядаються процеси та ресурси, необхідні для одягу, з особливим упором на екологічність.

Atlantis ретельно вибирає перероблені тканини та виробничі процеси з низьким рівнем впливу, представляючи майже повністю екологічну колекцію популярних ліній та форм. У шапках та кепках Atlantis стиль поєднується із сучасною ідеєю використання сировини для створення чогось позачасового та завжди бажаного в гардеробі.

Отже, цього разу, замість того, щоб гнатися за мінливими тенденціями, Atlantis вибрав стійкі стилі з останніми інноваціями в галузі екологічно чистих тканин та створили класичний та універсальний одяг.

Перероблений поліестер виготовляється з полімерів, отриманих під час переробки пластикових пляшок. Тканина екологічна без шкоди для високої якості та властивостей волокна, що дихають.

У 2021 році Atlantis з гордістю представляє партнерство з Polylana®, неймовірною екологічно ефективною альтернативою.

Але що таке Polylana?

Змішана пряжа Polylana® - це високоякісна екологічно чиста пряжа для трикотажу та тканих матеріалів. За своїми фізичними властивостями він практично ідентичний акриловому волокну, і його можна ховати з бавовною, вовною, віскозою, нейлоном, акрилом для підвищення стійкості, функціональності та естетики. Polylana® - це запатентоване штапельне волокно, виготовлене із суміші первинних та перероблених матеріалів, для створення інноваційного волокна з характеристиками, аналогічними до акрилового або вовняного волокна. Ця запатентована суміш дозволяє фарбувати нитки Polylana® при низькій температурі і надає пряжі при в'язанні неповторного лофта і відчуття.

Для замовлення нової колекції від Atlantis телефонуйте нам (044) 337-27-17 або напишіть на info@trele.com.ua, вказавши в темі листа "Замовлення нової колекції Atlantis".