5 ПРИЧИН ОБРАТИ СВІТШОТ ОВЕРСАЙЗ

За останні п’ять років світшоти оверсайз бачили на вулицях, в офісах і навіть на червоних доріжках. Завдяки комфорту, вільному крою і практично необмеженим можливостям для поєднання вони швидко стали невід’ємною частиною будь-якого гардеробу.

1. ІЗ ДИВАНУ НА ПОДІУМ

Сьогодні світшот оверсайз підходить не лише для того, щоб вийти в магазин по продукти чи на прогулянку парком. Відколи багато люксових брендів одягу почали випускати їх власні преміум-версії, світшоти оверсайз стали частиною багатьох унікальних луків, при чому не лише як, власне, одяг, а і як аксесуар, зав’язаний на поясі чи на плечах. У поєднанні з модними вкороченими джинсами skinny вони створюють ідеальний образ у дусі French Girl, а з брюками baggy і кросівками гарантують крутий вуличний прикид. Так, світшоти оверсайз виросли від буденної кофти до яскравого предмету одягу, завоювавши собі місце під сонцем у фешн-світі.

2. МОЖЛИВІСТЬ ЗМІШУВАТИ, ПОЄДНУВАТИ ТА НАШАРОВУВАТИ

Підбір луку — це не лише про колір. Важливе значення мають також тканини і об’єми. Поєднання світшота оверсайз із облягаючими предметами одягу дає додатковий простір для змішування і поєднання та створення унікальних луків за рахунок додавання об’єму до їх формули.

Те саме стосується нашарування. Якщо ви обираєте лише облягаючий одяг, із цим виникає проблема. Однак варто додати компонент оверсайз, і кількість можливих образів із чистим силуетом без непривабних нерівностей чи незручних нашарувань зростає у прогресії.

3. СВІТШОТ ЯК МЕСЕДЖ

Хочете вирізнятися? Круті принти та соковиті кольори світшотів оверсайз — яскравий і оригінальний спосіб самовираження. Який би лук ви не хотіли створити сьогодні — класичний і стриманий чи крутий і ефектний — завжди можна підібрати світшот або худі, який пасуватиме вашому настрою. Друк на текстилі дозволить донести до суспільства будь яку Вашу ідею.

4. НА ГРЕБЕНІ ТРЕНДУ

Світшоти оверсайз — це поєднання універсальності, комфорту та можливості для самовираження. Тож не дивно, що вони стали must-have-елементом у колекціях спортивних та кежуал-брендів. Можливість поїхати в офіс чи на ділову зустріч, а опісля — на тренування, не змінюючи одягу, дійсно складно переоцінити. М’який, затишний і теплий світшот — ідеальна річ у дні, коли хочеться більше спокою і комфорту.

5. СВІТШОТИ B&C ROYAL

Суперм’які світшоти B&C Royal Linе, які поєднують у собі комфорт та універсальність і чудово виглядають як в OVERSIZE, так і у класичних образах завдяки сучасному крою — універсальний компонент будь-якого гардеробу.

Оверсайз-моделі, доступні у 21 кольорі, стануть прекрасним полотном для вашої графіки та інструментом для створення власного унікального стилю. Оберіть Вашу модель з багатьох на нашому сайті.